Category Archives: Sterren

Tijdperk Aquarius start

De Maya’s hebben al eeuwen geleden voorspeld dat er op 21 december 2012 iets bijzonders zou gebeuren. Westerse media hebben dit moment gedramatiseerd en veranderd in een aankondiging van het eind der tijden. Maar het tegendeel is waar. Volgens de Maya’s wordt het menselijk bestaan gevormd door verschillende tijdperken, die het gedrag van de mensheid bepalen. En volgens de Maya’s zal op 21 december 2012 het tijdperk van Aquarius aanvangen. Kenmerken van dit tijdperk zullen zijn vrede, vrijheid, rechtvaardigheid, creativiteit en verlichting. Dat valt dan reuze mee!

Wij weten niet goed in hoeverre de Maya-kalender zich verhoudt tot sterrenbeelden en het voorspellend karakter daarvan. Graag horen wij als een lezer hier meer over kan vertellen.

Horoscoop

Wilt u alles weten over sterrenbeelden? Lees hier de actuele horoscoop vissen of van uw eigen sterrenbeeld. Wat hebben de sterren voor u in petto? Laat u leiden door de signalen die de hemel aan u doorgeeft. Of het nou gaat om horoscoop kreeft, sterrenbeeld vissen en horoscoop boogschutter. Ook voor een horoscoop ram vandaag en horoscoop schorpioen kunt u hier van alles lezen.

Astrologie horoscoop: Bekijk wat de horoscoop vandaag is van diverse sterrenbeelden. Lacht het geluk u toe, of moet u een beetje opletten.

Interessant: horoscoop van de mayas, wat betekent mijn sterrenbeeld

Sterrenbeelden

Lees hier alles over sterrenbeelden. Wil je de horoscoop boogschutter of horoscoop vissen vandaag weten? Ook wil je wellicht een horoscoop schorpioen lezen? Kijk hier voor alle horoscopen. Wat betekent mijn sterrenbeeld? Zoals een boogschutter, astrologie weegschaal en horoscoop boogschutter vandaag.

De sterren kunnen u alles vertellen. Zowel over het verleden, het heden als de toekomst. Uw toekomst ligt besloten in de sterren. Het enige dat u hoeft te doen is goed in de sterren kijken. Bekijk hier alles over astrologie horoscoop en uw sterrenbeeld. Verder kunt u denken aan watertekens astrologie, vuurtekens en kenmerken schorpioen sterrenbeeld. Ook leest u meer over sterrebeeld vissen.