Category Archives: Voorspellingen

Horoscoop Willem-Alexander en Maxima

Ja, ook voor onze toekomstige koning Willem-Alexander en koningin Maxima word de horoscoop gelezen. Wat hebben de sterren in petto voor dit populaire stel? De heer Chan heeft een Chinese horoscoop gemaakt.

Nu nog prins Willem-Alexander is klaar voor de nieuwe opgave die hem voorligt, het koningschap. Wel zal hij er nog wat aan moeten wennen. Hij is aardig en sociaal, en zal nu wat meer verantwoordelijkheid moeten gaan nemen. Prinses Maxima, na 30 april a.s. koningin, zal het langzaam en gestaag aanpakken. De sterren aan de hemel zijn haar goed gezind.

Interessant: horoscoop willem alexander, sterrenbeeld willem alexander

Voorspellingen 2013

Deze dagen zijn er diverse paragnosten en andere voorspellers op televisie om de toekomst te voorspellen. Er wordt in de sterren of in een glazen bol gekeken en er worden verwachtingen en voorspellingen voor het nieuwe jaar uitgesproken.

Een ding is belangrijk voor allen om te beseffen; u heeft uiteindelijk zelf uw eigen lot in handen. Niet als het gaat om leven en dood, maar wel om te kiezen in de nuances van stress of geluk, verbitterd zijn of genieten en onvergelijk zijn of hier en nu het geluk van het leven delen.

Wij willen u een goed en voorspoedig 2013 wensen.

(En heel, heel, heel misschien heeft u zelf daar wel het meeste invloed op…)

Interessant: voorspelling maagd 2013, voorspelling 2013 maagd, voorspellingen 2013 maagd